Fri informationstjänst av Tungstate

Chinatungsten Online (Xiamen) Manu. &Amp; Sales Corp. (CTOMS) har alltid erbjudit sin bästa service gentemot alla kunder, kundservice är enda av företagets dagliga verksamhet. Chinatungsten Online har implementerat sin tjänst i anpassning, forskning och utveckling, produktion och tillverkning, packning och leverans av Tungstate, inkluderar varje steg i kommunikation med kunden om grundläggande information om Tungstate och hur man beställer.

Tungstatsnyheter, pris och informationstjänst
Ge hela kunden webbplats om Tungstate i olika språkversioner, som täcker nästan allt innehåll om Tungstate som introduktion, kunskap, akademisk forskning, patent, pris, tillverkningsmetod, packning, leverans, nationell standard, testmetod och utrustning som hjälper kunden att få ett tydligt erkännande av Tungstate.

Chinatungsten Online etablerade nätverkskoordineringsavdelning baserat på den ackumulerade informationen och statistiken de senaste 20 åren, som ansvarar för att komma i kontakt med tungsten och molybdenföretag och professionella konsulter varje dag för att samla nyheter, information och prisutveckling av volfram och molybdenprodukter. Chinatungsten Online ger kunden pris och informationstjänst genom följande metoder:

1) Tungstats webbplats täcker nästan all information om produkten.

2) CTOMS nyhetscenter ger senaste nyheter, pris och marknadsanalys / trend av volfram / molybdenprodukter.

3) Webbplatsen för China Tungsten Industry Association (CTIA) ger daglig nyheter och information om volframindustrin, nationell makroekonomisk politik, industriinformation i och utomlands. Webbplatsen ägd av CTIA, som drivs av Chinatungsten Online sedan 2000. Vi har ägnat oss åt att erbjuda alla kunder gratis tungsten nyheter, pris och information som är den mest auktoriserande, senaste och mest omfattande webbplatsen för tungstenindustrin.